توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

کاهش ساعات تدریس معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت

 رییس مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت بیش از 300 هزار نفر معلم و مربی در مدارس و مراکز غیر دولتی در سطح کشور از کاهش ساعات تدریس معلمان مدارس غیر دولتی به 30 ساعت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 22
کد خبر: ۲۹۲۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، احمد محمودزاده در همایش توانمندسازی مدیران و معلمین مدارس غیر دولتی با اشاره به اینکه کیفیت آموزش یکی از محورهای اصلی نظام های تعلیم و تربیت در سطح جهان است گفت : معلمان عنصر اصلی ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس هستند چرا که کار معلم بر رویکردهای یادگیری دانش آموزان بسیار تأثیرگذار است و هر چه معلمان از دانش و مهارت بالاتری برخوردار باشند ، تاثیر مستقیم بر پیشرفت علمی دانش آموزان دارند.

وی با تاکید بر اینکه معلم اثرگذارترین عامل پیشرفت تحصیلی دانش آموزان است، افزود: این موضوع در اسناد بالادستی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و منویات مقام معظم رهبری کاملا مشهود و به روشنی اشاره شده است .

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت توجه به مرجعیت ، منزلت و معیشت معلمان، ادامه داد: در نظام‌های تحصیلی موفق، انتخاب معلم به عنوان موثرترین رکن آموزش و پرورش بسیار مورد توجه جدی است .

محمودزاده با اشاره به اهمیت فراهم کردن زمینه رشد و ارتقای سطح دانش تخصصی معلمان ، اظهار کرد : آموزش معلمان در حین خدمت و به روزرسانی دانش آنان متناسب با پیشرفت های روز در تمامی نظام‌های آموزشی دنیا مورد توجه است ‌و ما نیز در این زمینه برنامه اجرایی و عملیاتی طراحی کرده ایم .

وی با تاکید بر ضرورت یادگیری مستمر و رشد توانمندی حرفه ای معلمان، گفت: معلم تنها انتقال دهنده صرف مطالب کتاب درسی نیست و باید دانش ، مهارت ، نگرش و راهبری آموزشی او در کلاس درس به شکل مستمر تقویت شود.

رییس مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت توجه به مولفه های رشد حرفه ای معلمان ، افزود: کیفیت بخشی به آموزش های ضمن خدمت به ویژه در مدارس غیر دولتی بسیار حائز اهمیت است و همکاران عزیز در مدارس غیر دولتی باید با گذراندن دوره های تخصصی و کارآمد بتوانند آموزش های مناسب را به دانش آموزان و سرمایه های اصلی این کشور ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 300 هزار نفر معلم و مربی در مدارس و مراکز غیر دولتی در سطح کشور مشغول به فعالیت و تدریس هستند، خاطرنشان کرد: کاهش ساعات تدریس معلمان مدارس غیر دولتی از 44 به 30 ساعت و برگزاری دوره های توانمند سازی و دانش افزایی معلمان مدارس غیر دولتی ، هر دو در راستای ارتقای سطح کیفیت دانش معلمان مدارس غیر دولتی طراحی شده و مسیرهای اجرایی خود را آغاز کرده است./تسنیم

کلمات کلیدی: مدارس غیردولتی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار